13 reasons why si legatura cu viața noastră

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Iulia scrie despre lucruri diverse
Bullying-ul sau hărțuirea. Asta este legătura dintre serialul 13 reasons why și viața noastră. Fiecare dintre noi a experimentat la un moment dat hăruțuirea; fie a hărțuit într-un mod voit sau nu, sau a fost hărțuit. Nu aș vrea să fac spoiler, pentru că este foarte important să-l urmăriți și sunt convinsă că vă veți identifica cu cel puțin unul dintre personaje. Chiar dacă este un serial american, o să găsiți „simptome” care se regăsesc oriunde în lume: tachinarea, zvonurile, consumul de alcool sau droguri, rușinea sau vinovăția, singurătatea, abuzul sexual, minciuni ș.a. Și eu am fost acolo. Mult timp. Și nu doar în liceu. Și da, au rămas urme. Rămân cicatrici pe inima ta, iar de fiecare dată când ești acolo, ele se pot redeschide. E greu, dar poți trece peste. Este important să rămâi focusat pe ideea de schimbare. Altfel, nu poți să depășești momentul.Acțiunea serialului se desfășoară pe perioada liceului, astfel ...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate