5 motive pentru a cumpăra un storcător de fructe

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
Storcător de fructe – încă un aparat electrocasnic necesar

Sucul de fructe și legume este considerat sănătos. Este extrem de gustos și sățios. Medicii nutriționiști ne atenționează la cantitate și combinație. Sucurile de fructe conțin mult zahăr, dar și calorii. Sucul din legume nu este dulce. El este răcoritor ca o salată de vară. Consumat la ore potrivite și în cantitate normală, nu vom avea probleme cu greutatea. Sucul proaspăt ne poate ajuta să trecem cu bine peste răceli, diverse afecțiuni.

Cu toții trebuie să avem în casă un storcător citrice. Eu îl folosesc cel mai des iarna. Atunci citricele sunt cele mai gustoase, mai zemoase și mai pline de vitamine. Ador să am la micul dejun un suc de portocale proaspăt stors. Sucurile gata făcute sunt pline de coloranți, conservanți și mult zahăr. Acasă, cu ajutorul unui st...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate