A murit de cancer la doar 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

O tânără de 19 ani din Anglia, avea dureri foarte mari de stomac şi s-a hotărât să meargă la doctor. În urma investigaţiilor, doctorul i-a prescris medicamente care nu aveau legătură cu starea ei de sănătate.

Megan Pryde a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă și nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei și i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

În urma tratamentului prescris de doctor, durerile la stomac se intensificau din ce în ce mai tare, astfel că părinții ai început să se îngrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită, dar nu asta era cauza du...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate