ACELASI „PAPUSAR”TRAGE SFORILE MARIONETEI PENALE KLAUS WERNER JOHANNIS SI A „MERCENARILOR PROTESTATARI DE PROFESIE”DIN PIATA VICTORIEI!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

 

                     Oamenii lui Iohannis

În discursul de 1 Decembrie, președintele României a considerat protestele cetățenilor o formă de maturizare a populației din țara pe care o conduce. Vom observa că, fără nici un pic de sfială, președintele României a ieșit în stradă între manifestanți și, cu mersul său apăsat, le-a indicat direcția pe care s-o urmeze. Adică spre Palatul Victoria. Adică împotriva guvernului Victor Ponta. Prin gestul său absolut neconstituțional, el i-a îndemnat pe demonstranții activați după accidentul de la Colectiv să direcționeze revolta într-un singur sens. Așa a căzut guvernul Ponta. Tot cu ajutorul protestelor a căzut și OUG 13 în luna ianuarie. Se poate observa că protestele mulțimii mobilizate prin social media reprezintă cea mai importantă noutate a mandatului lui Klaus Iohannis. De la alegerea sa în noiembrie 2014 pînă astăzi, Klaus Iohannis n-a avut parte decît de demo...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate