Alege sa fii deosebita! Poarta o geanta cu franjuri pe placul tau!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Presa Online

Tot mai mult s-au diversificat modelele de genti in ultimii ani, iar cele cu franjuri par sa fie cu adevarat indragite de fashioniste. Se pare ca nici in 2017 aceste modele nu fac exceptie si sunt accesorizare cu cele mai interesante tinute in trend. Unele femei le aleg pentru ca le ajuta sa constituie o prezenta aparte, simtindu-se excelent in combinatia de stil western cu cel casual. Trebuie sa recunoastem, chiar este un accesoriu care ne poate transforma o tinuta banala intr-una deosebita.

Chiar si marile celebritati aleg gentile cu franjuri atunci cand vor sa se faca remarcate in lumea modei prin ceva aparte. Spre exemplu, Lindsay Lohan sau Kate Moss au o preferinta pentru acestea si nu par sa fie determinate sa renunte la aceste accesorii deosebite. Indiferent ca este vorba despre un model in care franjurile predomina sau unul in care acestea sunt elemente minimaliste, aspectul pe care il confera tinutei per ansamblu este altceva decat vezi zi de zi pe strada, in mall-u...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate