Back to work – Moda Bonprix la birou

A venit momentul să revin în câmpul muncii. Concediul de creștere a copilului a fost lung, frumos și am făcut multe lucruri interesante, dar știam că se va sfârși. Am avut foarte multe temeri înainte de a mă reîntoarce la muncă. Bineînțeles, majoritatea erau doar în capul meu. De exemplu: dacă nu mă voi descurca la fel ca înainte? Dacă nu mai rezist atâtea ore la birou? Când o să mai am timp pentru mine?

Singură mi le-am demontat pe toate. Conexiunile neuronale mi se realizează la fel de repede ca înainte de bebe, rezist să stau pe scaun 8 ore, dar mai greu îmi este să stau încălțată peste opt ore, iar timp pentru mine îmi fac seara, după ce adoarme bebe.

După ce am rezolvat toate problemele mele superficiale, a venit o întrebare cu adevărat importantă. Cu ce mă îmbrac la serviciu? Îmi doresc să mă îmbrac decent, dar și la modă. Iar singura “modă” pe care am știut-o în ultimul timp au fost hainele...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate