Bază de date autonomă: Oracle Autonomous Database Cloud

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

Compania Oracle a anunțat dezvoltarea primei baze de date complet autonome – Oracle Autonomous Database Cloud, bazată pe Oracle Database 18c.

Noua soluție utilizează algoritmi de învățare automată și, practic, nu necesită administrare și configurare, eliminând erorile cauzate de factorul uman și funcționând precum un automobil fără șofer.

În calitate de masive de date pentru învățarea automată sunt utilizate numeroase jurnale de evenimente, generate de rețea, servere, sisteme de stocare, mașini virtuale, sisteme de operare, aplicații, sisteme de analiză și baze de date. Acest lucru îi permite sistemului autonom al bazei de date să detecteze anomalii în date și evenimente, să clasifice cererile și să adapteze automat baza de date. În plus, se rezolvă problema de securitate: bazele de date se pot proteja singure prin identificarea anomaliilor din evenimente, cum ar fi în cazul în care directorul financiar se va conecta dintr-o re...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate