BUCURIA LUI JOHANNIS A PUS MANA PE GUVERNARE.LA ORA 19,00,NOUL GUVERN TUDOSE SI MINISTRII ACESTUI CABINET DRAGNEA&JOHANNIS VOR DEPUNE JURAMANTUL IN FATA JUPANULUI KLAUS WERNER JOHANNIS CARE SI-A ASIGURAT UN AL DOILEA MANDAT !

La mai putin de doua ore dupa ce s-a aflat ca au primit girul in Parlament, Mihai Tudose si ministrii Cabinetului sau vor da ochii cu primul om in stat.

In foarte scurta vreme dupa ce ce s-a aflat ca Cabinetul Tudose a trecut de votul Legislativului, primind, in cadrul sedintei comune a celor doua Camere, din cursul dupa-amiezii de joi, 275 de voturi “pentru”, de la Cotroceni s-a si transmis ca presedintele ii va primi pe noii ministri, in cursul acestei seri, pentru ca reprezentantii echipei guvernamentale sa depuna juramantul de investire.

Ceremonia va avea loc incepand cu ora 19, din cate a transmis Presedintia. Conform datelor de pe agenda publica a presedintelui, Klaus Iohannis va reveni la Cotroceni direct de la o receptie oferita de Ambasada Canadei.

Daca pana acum mai existau dubii si lumea nu credea ca in spatele numirii premierului exista jocuri de interese, dezvoltate pe palier...