Cate celule are bateria unui laptop?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

Numarul celulelor unei baterii de laptop influenteaza semnificativ autonomia sa. De asta ne intereseaza atat de mult acest aspect. Cu cat o baterie este mai mare si mai grea, cu atat ea tinde sa iba mai multe celule si evident o autonomie mai buna.

In acest articol incercam sa explicam mai bine ce inseamna autonomia laptopului si mai ales ce reprezinta numarul celulelor cuprinse de baterii.

Poate ati observat deja ca laptopurile pot avea 6 celule, 9 celule sau 12 celule. Daca vreti sa cumperati o baterie de laptop cel mai probabil trebuie sa selectati dintre aceste optiuni. Decizia ar trebui sa fie influentata de nevoile dumneavoastra personale.

Avand in vedere ca o baterie mai usoara si compacta ofera o mai buna mobilitate, s-ar putea sa doriti sa optati pentru aceasta varianta. Si invers: daca vreti sa aveti o baterie care sa tina mai mult si sa aiba mai multe celule, o sa renuntati la portabilitate si o sa doriti sa optati pentru un model ma

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate