Ce facem cu piatra rombică pe aleea laterală parcului din faţa Primăriei? De patru ani şi ceva pe acea alee NU se poate circula la pas!!!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Snagovul Liber

 

După "realizările" lui cel ce nu există în plan politic, urmează "realizările" lui cel ce nu există în plan administrativ. "Realizări" de care absolut nimeni din Snagov nu este mulţumit. În ciuda promisiunilor electorale deşarte, unele din ele chiar fantasmagorice, cel ce nu există nu a reuşit chiar nimic. Nu vorbesc despre promisiunile fantasmagorice, de domeniul ştiinţifico-fantasticului, ci despre performanţa incredibilă a lui cel ce nu există de a strica chiar şi ceea ce era existent.

1. S-a început prost, o investiţie de care puţină lume îşi mai aduce aminte. Parcul din faţa Primăriei. Dacă vă amintiţi era un alt parc. Nici până în ziua de astăzi nu înţeleg de ce s-a scos asfaltul normal de pe strada adiacentă, pentru a se pune piatră rombică, de nu poţi călca la pas. Da, e şi aceasta o problemă. Probabil că mă voi uita pe documentele vechi, pe care le am încă pe acasă, pentru a mă interesa cât a costat a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate