Cheile Aiudului – Coltesti – Rimetea

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe OviShow.net
Aceste chei se regasesc la 15 km de orasul Aiud, pe drumul ce face legatura intre localitatea Buru si orasul amintit anterior.  Castelul Cavalerilor  Aproape de masa Panoul din cadrul potecii tematice Pornirea in aceasta tura s-a facut in dimineata zilei am pornit cu autocarul. Pe la ora 10:20 am ajuns in Aiud si ne-am oprit pentru a face ultimele cumparaturi, aici ne-am intalnit cu cei trei care au venit cu autocarul. Ei au ramas sa o astepte pe Anca care venea cu masina din Alba-Iulia, iar mai apoi urcau si ei in chei.Odata ajunsi in Cheile Aiudului, am ramas surprinsi de numarul mic de persoane care au venit la catarat, doar un grup de 4 persoane a venit la escalada pe traseele de la AICO 2017. Dupa ce au ajuns Anca si ceilalti 3 colegi am urcat sa ne cataram pe cateva trasee din zona Coltului Bozga (masivul din spatele castelului, cum vii dinspre Aiud).Pana la urma am catarat pe traseele Excalibur (5+) si Extremadura (6-). Sea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate