Cluj Bloggers Meet – scânteia care readuce la viață blogosfera clujeană?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Madmoiselle Sarcastique

Să fie @ClujBloggersMeet scânteia care va readuce la viață blogosfera clujeană? Sper că da!

Sunt blogger la început de drum, care activează în online de ceva vreme, dar care abia anul trecut la Webstock a înțeles mai bine cum stă treaba cu blogging-ul. Până la acest eveniment important din social media, doar am visat la conceptul de comunitate. La Webstock am văzut că omuleții din Craiova au o comunitate faină și unită și atunci m-am întrebat: „La Cluj oare de ce nu există așa ceva?” Am plecat atunci acasă cu un entuziasm contagios, cu prieteni noi și cu oportunități noi. Și tot atunci am simțit nevoia unei comunități la Cluj.

După un mic research, am văzut că și la Cluj a existat  o comunitate frumoasă, dar care s-a stins din varii motive. M-a întristat acest lucru și mi-am luat inima în dinți și un shot de curaj și mi-am propus să readuc la viață blogosfera clujeană. Asta cu ajutorul vostru, bineî...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate