Cremă de unt pentru prăjituri

Ingrediente :
125 grame unt dulce cu 80% grăsime,
2 albusuri,
80 de grame zahar
Mod de preparare
Albusurile se bat spumă intr-un bol metalic. Se adaugă treptat zahărul si se bate cu un tel pană la topirea lui.  Compozitia rezultată se pune la bain marie pentru circa 8 minute , după care se pune la răcit. Separat se mixează untul tăiat cubulete pană devine o cremă fină. Untul trebuie să fie, moale la temperature camerei, insă nu topit. După ce crema de ou a ajuns la temperatura camerei, se adaugă untul peste aceasta si se mixează pană compozitia devine omogenă.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate