Cum schimbati rezolutia ecranului in Windows

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

Regrarea rezolutiei ecranului de laptop poate fi necesara pentru a rezolva anumite probleme legate de dimensiunea afisajului. Acelasi procedeu este valabil si pentru schimbarea rezolutiei monitoarelor sau proiectoarelor.

Modificati rezolutia ecranului

Pasii pentru modificarea rezolutiei displayului sunt simpli, dar tineti cont ca exista mici diferente in functie de versiunea de Windows pe care o aveti instalata.

1. Deschideti Control Panel din meniul Power User (apasati tasta Win + tasta X pentru shortcut) daca folositi Windows 10 sau 8. Pe versiunile mai vechi Control Panel este in meniul Start.

Mic truc: Pentru a deschide Control Panel puteti folosi caseta de dialog Run sau cu Command Prompt.

2. Deschideti sectiunea Appearance and Personalization (in Windows XP se numeste Appearance and Themes) sau treceti direct la pasul urmator daca vizualizati applet-urile din Control Panel prin icon-uri.

3. Selectati “Display” sau daca folositi Windows V...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate