Despre tata

Tata a împlinit anul acesta 55 de ani, la mulți ani! După zodie, tata este leu, tot leu este și în viață: mândru, principial și încrezut în sine.

În tinerețe, tata a fost mai mereu un leu furios. Mi-a fost frică de el mulți ani la rând, trăiam mereu cu frica să nu se dezlănțuie furia sa. Era furios din orice, ba că nu era apă în casă, ba că mâncarea era prea fierbinte, ba că nu găsea un ciorap etc. Uneori striga foarte tare, de se zguduiau ușile. Nu ne-a bătut niciodată, pe niciuna dintre noi, dar i-am știut de frică din priviri.

L-am judecat de multe ori, l-am urât în anumite perioade, nu l-am înțeles aproape niciodată, m-a durut tot timpul când vedeam relații frumoase dintre alte fete și tații lor.

Nu în zadar se spune că timpul le așează pe fiecare la locul lor. Fix așa s-a întâmplat și cu tata în inima mea. Vârsta, experiența sau poate înțelepciunea la care a ajuns tata...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate