DIESEL DENIM LAB – PREVIEW TOAMNĂ IARNĂ 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Naked Brands

Diesel prezintă Denim Lab, un spațiu pentru experimentarea unei colecții fără limită.

Inspirată de inițiativa pe termen lung a Directorului Artistic, Nicola Formichetti, de susținere a noilor direcţii de design din industria modei, Denim Lab combină exprimarea sălbatică și inventivă într-un „jeans feeling”.

„Denimul este ceea ce noi reprezentăm”, afirmă Formichetti, „și dorim să stimulăm ADN-ul Diesel prin materiale, inovații, tehnologie și forme noi. Am creat un laborator al experților ȋn denim pentru a produce prima noastră colecție, care va continua să evolueze pe măsură ce noi personalități se vor alătura proiectului.”

Născută la Paris și stabilită ȋn Londra, designerul Faustine Steinmetz, cunoscută pentru munca sa ȋn refacerea elaborată a fibrei denim și a pieselor clasice, reprezintă unul dintre talentele Denim Lab din acest sezon, care a creat piese ce se îndreaptă către viitor – viito

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate