Două constatări

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogul galben al lui Gondolin

La B1 TV Tudor Barbu (fost senator liberal, fost PPDD, om de care partidul pare că s-a dispensat cu oarecare lejeritate) încerca să deducă o legătură între veniturile salariale medii la nivelul județelor și voturile la alegerile din 2016. Nu am stat să urmăresc întreaga emisiune, în special din cauză că, mi se pare mie, acel singur criteriu (salariul mediu la nivel județean) nu este singurul responsabil de felul în care se orientează voturile, și chiar dacă am accepta relația venit salarial → nivel de educație → nivel de cultură politică → vot liber și conștient exprimat, această relație nu funcționează, în societatea românească, în mod mecanic.

În demonstrația de la B1 TV, se pleca de la faptul că doar două unități teritoriale (Bucureștii și județul Cluj) au un salariu mediu mai mare decât limita de 110% față de salariul mediu pe economie, alte câteva jude...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate