Dulceata de kiwi - o reteta pe care trebuie neaparat sa o incerci

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Totul Bio
Feliile de culoare verde vibranta, cu mici semințe negre, ale fructului de kiwi, au reprezentat intotdeauna o minunata idee pentru ornarea deserturilor si a bolurilor de fructe.Se spune ca are origini chinezesti, iar proprietatile sale au fost apreciate inca din cele mai vechi timpuri. fost evaluată pentru proprietățile sale medicinale din cele mai vechi timpuri. In mod ironic, de-a lungul istoriei, a ajuns sa fie cunoscuta drept fructul national al Noii Zeelande si a fost reintrodus in lume ca fiind "kiwi", mai degraba decat vechiul - yang tao sau agrisa chinezeasca.Drumul catre Noua Zeelanda se pare ca l-a gasit prin intermediul misionarilor si a obtinut acolo o popularitate foarte mare, incat a inceput sa fie cultivat de catre bastinasi si comercializat ca si fructul "kiwi" (nume preluat dupa denumirea pasarii nationale).Plasat in categoria fructelor exotice, kiwi-ul se prezinta adesea ca o adapare in pavlovas, in boluri de fructe, salate, smoothie-uri si pi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate