Elixirul fericirii

Apă, apă, pretutindeni picături de apă... totul în jurul nostru este apă și totuși, straniu sau nu, ajungem să observăm asta abia atunci când ne este cumplit de sete!Nu sunt genul de persoană care se ghidează în viată în funcție de principiile promovate, printre care consumul de 2 litrii de apă pe zi, 8 ore de somn, 30 de minute de mișcare pe zi... dar cred cu tărie că trebuie să îi oferim organismului ce are nevoie atunci când are nevoie.Când îmi este foame, mănânc, când îmi este sete, beau! Drept urmare, sunt genul de persoană ce are mereu în geantă un baton de cereale, o sticlă cu apă și alte nebunii, omul în a cărei casă găsești mereu ceva dulce sau o sticlă cu apă proaspătă.Cu gândurile astea am plecat împreună cu soțiorul meu drag în excursia vieții noastre, spre Sighișoara. Urma să stăm acasă la niște prieteni, drept urmare ne-am luat cele necesare stric pentru călătoria cu trenul.Am ajuns, ne-am lăsat bagajele și am pl...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate