FOTBAL: Clubul AFC Universitatea se pregătește de reunirea loturilor

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Clubul de fotbal feminin AFC Universitatea Galați va relua în această săptămână pregătirile pentru noul sezon competițional. Sub coordonarea antrenorilor Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu toate cele trei echipe ale clubului gălățean vor reveni la pregătiri.   
”Marți avem reuniunea, în premieră, a echipei a doua și a junioarelor, urmând sa susținem și primul antrenament pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, după care, miercuri, ne vom reuni cu senioarele la stadionul Siderurgistul”, ne-a spus unul dintre antrenorii clubului Alexandru Caracaș. 
Trei echipe în competițiile naționale din luna septembrie
Începând din sezonul 2017 - 2018 singurul club de fotbal feminin din regiune va participa cu trei echipe în competițiile naționale organizate de Federația Română de Fotbal. ”Din luna septembrie vom participa cu trei echipe înscrise în ligi naționale. Aici mă refer la prima echipa FC

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate