FOTBAL: Etapa a VIII-a în C1. Oțelul joacă pe teren propriu cu Târgu Secuiesc, Metalosport și Sporting Liești se întâlnesc pe stadionul Dunărea, Valea Mărului se deplasează în Harghita pentru evadarea din ”subsol”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Campionatul Ligii a III-a, seria I (C 1) continuă în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a opta. Liderul din C1, SC Oțelul, va juca în runda cu numărul opt pe teren propriu, stadionul Oțelul,  sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15.00, cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. Înaintea jocului de sâmbătă SC Oțelul are 17 puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi AFC Hărman. Etapa trecută SC Oțelul a revenit pe primul loc în C1 grație victoriei, scor 2 - 0, chiar a echipei din Covasna pe teren propriu cu cei din Hărman. KSE Târgu Secuiesc abordează jocul de sâmbătă de pe locul 9 cu 8 puncte. 
De la aceeași oră 15.00, pe stadionul Dunărea, este programat unul dintre duelurile județene din C1, dintre Metalosport și Sporting Liești. Gruparea din Liești este mare favorită în jocul de sâmbătă, Metalosport a pierdut toate jocurile disputate în acest sezon, iar în șase jocuri disputate a marcat un singur gol. Meta

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate