FOTBAL: SC Oțelul și-a definitivat lotul în proporție de 95%

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Cu câteva zile înainte de debutul în Liga a III-a nou promovata în eșalonul trei, Suporter Club Oțelul Galați, și-a definitivat, în proporție de 95%, lotul cu care va aborda primul sezon în ligile naționale. Antrenorul echipei suporterilor, Damian Băncilă, a anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că mai are nevoie de doi jucători. ”În proporție de 95% am creionat lotul, vor mai veni doi jucători, probabil, vor pleca doi jucători. Timpul a fost scurt de când am preluat echipa să îmi fac o imagine totală asupra lotului. Deocamdată am tras o concluzie, mia-m așezat axul central, în schimb aș vrea să dublez posturile, pentru că ne așteaptă un drum lung și dificil. Avem nevoie de jucători pentru a dubla posturile și pentru a se bate pentru un post de titular”.  
Despre cei trei jucători campioni în 2011 cu FC Oțelul, Silviu Ilie, Adrian Sălăgeanu și John Ibeh, tehnicianul gălățean a spus: ”E...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate