Haine de dama din blana ecologica – modele ieftine online pentru toamna/iarna 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ghidul tau zilnic in materie de fashion!

In ciuda faptului ca au fost multe controverse pe tema blanurilor naturale, m-am decis astazi sa raspund la intrebarile doamnelor care mi-au scris zilele trecute: mai purtam haine de blana in 2017? Raspunsul meu este cat se poate de simplu si concret: DA! Atat timp cat tie iti plac, eu nu vad o problema in a-ti face aparitia intr-o haine de blana la un eveniment si nu numai! Sunt pro haine din blana ecologica pentru femei, asa ca cele naturale ies categoric din discutie. In primul rand pentru ca nu sunt de acord cu sacrificarea animalelor, iar apoi pentru ca modelele acestea sunt extrem de scumpe, practic costa o avere si nu orice femeie si le poate permite. Si daca alegi o haina din blana ecologica frumoasa si croita perfect pentru silueta ta, nu vad de ce tinuta nu ar arata exact asa cum tu iti doresti, adica superb!

Ai la indemana o multime de posibilitati de a integra haina de blana in tinutele tale, iar avantajul este ca aceasta poate fi purtata atat la tinutele de zi c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate