Herbagen - crema cu extract de melc

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogulfetelor.ro
Personal, recunosc ca atunci cand am auzit pe la reclamele de la televizor despre creme cu extract de melc, nu prea am fost tentata sa incerc vreuna, datorita ingredientului principal, care nu puteam deloc sa-l asociez cu pielea mea. Imi venea in gand doar secretia cleioasa, care melcul o lasa in urma lui. Pana intr-o zi cand am gasit intr-un magazin, crema Herbagen cu extract de melc, am analizat-o un pic si nu mi s-a parut deloc scarboasa, un ingredient neobisnuit intr-o crema normala pentru ten, am zis macar sa ma interesez ce beneficii aduce acest extract de melc asupra pielii noastre, am descoperit mai multe beneficii: previne imbatranirea pielii, diminuarea cicatricilor minore, calmeaza iritatiile, decoloreaza petele pigmentare, dar este bun si pentru tratarea acneei.Asa ca am procurat crema Herbagen cu extrac de melc. Prima impresie, a fost una placuta, crema a intrat repede in piele, lasandu-mi tenul catifelat si luminos.Pentru cele mai bune rezultate aceasta cre...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate