HOCHEI: Dunărea în fața ”finalelor” pentru play-off

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Hocheiștii de la Dunărea au programate în acest final de săptămână cele mai importante meciuri din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori. Vineri și duminică, 8 și 10 decembrie, echipa pregătită de Cristi Munteanu și Vitali Donika va juca ”finalele” pentru locul patru, ultimul loc ce asigură prezența în play-off-ul campionatului intern, cu cei de la Steaua Rangers București. 
Primul meci din ”dubla” pentru play-off este programat vineri, 8 decembrie, de la ora 13.00, la Brașov, Patinoarul Olimpic, iar după o zi, duminică, 10 decembrie, cele două echipe se vor întâlni la Galați, Patinoarul Dunărea. 
Înaintea celor două jocuri, importante pentru accederea în semifinalele competiției interne, Dunărea are un avantaj conjunctural de două puncte față de Steaua. În 19 jocuri disputate Dunărea a acumulat 24 de puncte, față de cele 22 de puncte acumulate de Steaua în 19 jocuri, cu mențiunea că hoc

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate