Hope is Beyond Skyline

Omenirea este fascinată încă din cele mai vechi timpuri de civilizațiile extraterestre, de ideea existenței unor alte forme de viață pe planete îndeopărtate de a noastră. Fie că ne gândim la civilizația aztecă, egipteană sau la omenirea timpurilor noastre, extratereștrii sunt mereu un subiect controversat.Indiferent dacă vă aflați în categoria scepticilor, încrezătorilor ori a doritorilor confirmării teoriilor, cert este că niciodată nu am putea fi pregătiți pentru adevăr! Putem crede și putem fi pregătiți pentru eveniment, dar niciodată pentru CUM se simte...Aceeași senzație stranie ce a pus stăpânire pe Frank Grillo ne-a încercat și pe noi când am deschis televizorul și pe întreg ecranul, pe absolut toate posturile, eram anunțați că o civilizație extraterestră ne-a amenințat cu invazia. Extratereștrii amenințau că atacă în forț...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate