In lupta cu kilogramele

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Urda

In ultima vreme am avut atat de multe de facut incat s-ar putea spune ca am uitat sa am grija de mine. Munca, stres, oboseala… Toate aceste lucruri adunate, combinate cu un program haotic de mancare au dus la un “rezultat” nu prea agreabil pentru mine. Pe scurt, am luat cateva kilograme in plus si acum fac tot posibilul sa scap de ele.

Daca faci sport pentru o perioada lunga de timp, esti aproape obligat sa nu te opresti, chiar daca reduci intensitatea antrenamentelor. De ce? Pentru ca si o perioada scurta de neglijenta, la care se aduna si mancarea proasta pe care o mananci la ore tarzii, iti poate aduce surprize destul de mari. Iar surprizele vin sub forma kilogramelor.

Solutia? Pe langa faptul ca acum am grija ce mananc (si cat mananc), am adaugat si sala in aceasta “ecuatie”. Evident, cel putin la inceput, antrenamentele m-au dat peste cap. Dar a meritat efortul. Deja am slabit cateva kilograme si ma simt mult mai bine.

Mergand la sala, avand in...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate