În stil regal prin Poiană

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Rayuela
Întotdeauna mi-am dorit să evadez din cotidian de ziua mea și niciodată nu am reușit. Anul viitor, vreau să profit că ziua mea cade chiar în vacanța de iarnă, pe 5 ianuarie, și să petrec trei nopți minunate în Poiana Brașov. O zi regală de naștere, care să țină trei zile și trei nopți. Ar fi locul ideal pentru o vacanță ca în basme. Prima dată când am fost în Poiană era prin 2014, în noiembrie. A fost magic. În noaptea aia a nins atât de mult, încât am stat cu colegii mei până la patru dimineața, privind fulgii mari cum se aștern. Anul acesta, am dat o tură prin Poiană pentru a vedea cum arată vara. Fiind o iubitoare de natură, plimbări și fotografie, ador această stațiune montană care te proiectează într-un univers mirific. 
Revenind la ziua mea, plănuiesc o vacanță în cinci, pentru că nicio zi de naștere nu are farmec fără cei dragi: eu și prietenul meu, fratele cu soția și fetița lor, care adoră să sch...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate