IN URMA DEZVALUIRILOR COLONELULUI SRI DANIEL DRAGOMIR SE PUNE INTREBAREA:”OPERATIUNEA”BLACK CUBE „A FOST COMANDATA DE PENALII ANTIROMANI KLAUS WERNER JOHANNIS SI EDUARD HELLVIG?!”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Prezenţa colonelului SRI în rezervă Daniel Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu a fost, fără îndoială, un eveniment media. Totuşi, ceva fundamental lipseşte din acest interviu, răspunsul la întrebarea: operaţiunea „Black Cube“ a fost sau nu comandată de Klaus Iohannis şi Eduard Hellvig, aşa cum a declarat Dan Zorella, nimeni altul decît şeful agenţiei israeliene? Mirarea noastră este şi mai mare dacă precizăm că în emisiune era prezent şi Ion Cristoiu, cel care publicase stenograma audierii lui Dan Zorella prin comisia rogatorie ce ancheta cazul „Black Cube”!

Iată la ce ne referim mai exact. În acea audiere, Dan Zorella, şeful agenţiei „Black Cube“, declarase: „Am precizat lui Dagan că, din cîte am înţeles noi din prima întîlnire cu Daniel, clienţii care stau în spatele proiectului sînt Hellvig şi preşedintele“. În aceeaşi declaraţie, Dan Zorella face şi alte referiri pe această temă a per...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate