Ion Manea Primarul din Valea Doftanei, trimis în judecată

  • Postat în Regional
  • la 21-10-2015 19:50
  • de De Ce
  • 165 vizualizări
Ion Manea, primarul din comuna Valea Doftanei, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova sub acuzația de fals intelectual. Dosarul se va judeca la Judecătoria Câmpina, iar primul termen pe fond a fost stabilit la data de 27 octombrie. În această cauză, Primăria Valea Doftanei s-a constituit parte vătămată. Deși este acuzat de fapte asimilate corupției, Ion Manea este în continuare primarul localității Valea Doftanei, chiar dacă procurorii au solicitat instanței să-i interzică edilului să-și mai exercite funcția în perioada în care este anchetat. Inițial, instanța a admis acest lucru, Ion Manea fiind suspendat câteva luni, dar ulterior, în urma unei contestații, judecătorii au revenit asupra acestei decizii și i-au permis primarului să-și continue activitatea din funcța în care a fost ales. Reamintim că tot scandalul legat de Ion Manea a i...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate