Iulian Apostol: ”Damian Băncilă a dorit să creeze un șoc la echipă”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Iulian Apostol, team manger SC Oțelul Galați, a vorbit despre plecarea lui Damian Băncilă. ”Îmi este foarte greu să comentez, am fost luat prin surprindere de dimineață, nu mă așteptam la așa ceva. Momentan nu aș vrea să spun că trecem printr-o criză, dar cu siguranță nu sunt acele așteptări pe care lumea și le imagina că le vom avea, ținând cont de trend-ul creat în timp de Oțelul. Damian Băncilă  m-a contactat dimineață și a dorit să ne vedem la primele ore ale zilei, am discutat, mi-a transmis cum stau lucrurile. A dorit să creeze un șoc la echipă, dorește să de un impuls vestiarului, să spunem așa. Să transmită și să arate iubitorilor fotbalului din Galați o altă implicare, o altă abordare a jocului”, a spus Iulian Apostol. 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate