Jameson Live Music cu trupa Byron

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Urda

Concertul sustinut de trupa Byron va avea loc vineri, 8 Decembrie 2017, incepand cu ora 22:30, la Kruhnen Musik Halle (str. Nicolae Titulescu, 2P). Pretul unui bilet: 15 lei (pahar de Jameson inclus)

Începe weekend-ul cu prietenii și invită-i pe toți la un pahar de Jameson și muzică live, pentru o experiență plină de surprize memorabile. Avem drink-urile gata pentru tine și gașca ta de la ora 21:00, iar de la 22:30 amplificăm totul cu un spectacol Jameson Live Music si Byron.

Înființată în 2006 la București, Byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate – în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate