Justiția are nevoie de un salvator. Cine? Cum?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogul galben al lui Gondolin

De la cine mai putem nădăjdui să se evite dezastrul pe Justiție? 1. Parlamentarii PSD, ALDE, UDMR (în caz de retrimitere a legilor, de către KWI, în Parlament,  un număr de deputați care ar întoarce armele ar complica îngrozitor lucrurile pentru camarila lui Dragnea) –> asupra parlamentarilor din arcul pro-guvernamental nu s-a aplicat, la nivel personal, destulă presiune. Din acest punct de vedere, se mai poate spera. Dar nu prea mult.

2. Președintele, care sigur va retrimite legile înapoi la Parlament, iar apoi (pe unele sau pe toate) le va ataca la CCR. –> Metode legale, dar care pot doar întârzia nu și evita dezastrul – în cazul în care majoritatea parlamentară nu suferă defecțiuni iar CCR va judeca cu Dracnea în suflet. Adițional KWI mai poate exercita presiuni asupra majorității parlamentare (convocare la Cotroceni, mesaje publice, etc) dar mă îndoiesc de eficacitatea lor.

3. Președintele, dacă refuză să semneze legil...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate