LEGENDELE Lacului Paltinu: pești cât o mașină, monstru uriaș și vârtej care te trage în adânc

  • Postat în Regional
  • la 19-03-2015 19:51
  • de De Ce
  • 95 vizualizări
Lacul Paltinu, format de barajul cu acelaşi nume de pe Valea Doftanei, este o destinaţie preferată de pescarii din Prahova, dar şi din alte judeţe. Zona extrem de pitorească, legendele despre peştii cu dimensiuni aproape monstruoase, speciile variate de peşti răpitori fac din Paltinu unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din România.Iubitorii de legende trebuie să aplece urechea şi la poveştile localnicilor, care sunt convinşi că în apele lacului înoată peşti mari „cât o maşină“. De asemenea, cine se aventurează până în mijlocul lacului cu barca va fi prins într-un vârtej de neoprit care îi va trage în adâncuri. Chiar şi pescarii, profesionişti sau nu, spun că în lac se află mai multe specii de peşte de talie mare, în special fitofagi, care ajung să capete

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate