Marele câștigător al competiției Novelty Plantarium 2017

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
Hydrangea macrophylla 'Jong 01' (Lady Mata Hari), înscrisă în concurs de către pepinera De Jong Plant B.V. din Boskoop, Olanda, a fost aleasă Best Plantarium Novelty 2017 „Gama Hydrangea Macrophylla e atât de extinsă încât este foarte greu să mai vii cu ceva nou”, au explicat membrii juriului. „Ceea ce este unic la această varietate este faptul că florile înfloresc separat și că sunt în nuanțe închise și deschise pe aceeași inflorescență. Mai mult, planta este compactă și stufoasă, are flori puternice și poate fi 'albăstrită' cu ușurință. Este versatilă și foarte prezentabilă.” Reprezentantul pepinierei De Jong Plant, cu soiul câștigător, Hydrangea macrophylla 'Jong 01' (Lady Mata Hari) Trei medalii de aurPe lângă Best Novelty, alte două plante au fost medaliate cu aur de către juriu. Clematis 'Zo09113' (Pernille), înscrisă de Clematiskwekerij J. v...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate