Mi-am achiziționat aer condiționat nordstar cu 12000 BTU

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andreea Ivan
Pentru că se apropie vremea caniculară, m-am gândit să mă pregătesc. Cu toate că stau la parter, în lua lui cuptor, adică iulie, tot mă coc în casă. Așa că am început să îmi caut un aer condiționat . Am tot căutat până când am găsit acest aer condiționat Nordstar 12000 BTU la preturi avantajoase .

Îmi doream un aer condiționat, atât de calitate bună cât și ceva mai ieftin. Din acest motiv mi-a luat cam mult să mă hotărăsc ce alegere fac în a-mi achiziționa un astfel de aparat.  Așadar aer condiționat nordstar cu 12000 BTU mi s-a părut că prețul este foarte rentabil pentru capacitatea lui.

De exemplu are schimbătoare de căldura eficiente. Este dotat  cu tabulatoare și sisteme de evacuare rapidă a condensului.  În plus ventilatorul unității externe are paletele cu suprafa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate