Microsoft: iPad Pro este un exemplu clar că Apple se inspiră din produsele noastre

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

În ultimele săptămâni, au fost anunțate două tablete productive care doresc să înlocuiască laptopurile. Apple și Microsoft au prezentat noile iPad Pro și Surface Pro. Deși acestea diferă una de alta, ele au drept țintă același utilizator. Microsoft se consideră pionier în acest segment, iar Apple pășește pe urmele acesteia.

„Noi de mulți ani studiem și perfecționăm dispozitivele 2-în-1. Când am lansat  Surface, toți l-au tratat cu scepticism, inclusiv Apple. Acum, ei au ales aceiași cale. iPad Pro este un exemplu viu a acestui fapt”, a anunțat într-un interviu șeful diviziei Surface, Ryan Gavin.

Acesta susține că compania nu se inspiră de la Apple în producerea dispozitivelor sale. Dacă aceasta s-ar fi întâmplat, consumatorii nu ar fi văzut gadgeturile hibrid Surface Book și Pro.

The post Microsoft: iPad Pro este

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate