MUK devine distribuitor Zyxel în Republica Moldova

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT MOLDOVA

Grupul de companii MUK și Zyxel Communications, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de rețea și de securitate, au anunțat despre semnarea acordului de distribuție pe teritoriul Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusiei, Georgiei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Ucrainei și Uzbekistanului.

Concentrându-se pe inovații și satisfacția maximă a clientului, compania Zyxel Communications deja aproape 30 de ani asigură funcționarea fiabilă a rețelelor și oferă soluții complete pentru diverse sarcini, începând cu funcționalitatea unui oficiu acasă și până la soluții de înaltă performanță, și de securitate, pentru rețele corporative și cele în bandă largă.

Răspunzând la noile provocări și tendințele actuale ale pieței, ZyXEL Communications a anunțat startul vânzărilor tehnologiei Cloud Nebula. Compania și-a îndreptat atenția spre delimitarea și segmentarea dis...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate