NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS CARE IL MANIPULEAZA PE TRADATORUL TUDOSE PENTRU A DA LOVITURA DE STAT PLIN DE IPOCRIZIE SE ADRESEAZA PSD-ULUI CA AR TREBUI SA-SI REZOLVE PPROBLEMELE,SA ISI VADA DE GUVERNARE,PENTRU CA ROMANII AU VOTAT PENTRU REZULTATE,PENTRU PERFORMANTA,NU SCANDALAURI DE PARTID!

Klaus Iohannis ia atitudine în scandalul iscat între premierul Mihai Tudose şi PSD. Prin purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, Klaus Iohannis a transmis un mesaj tranşant coaliţiei de guvernare, în special către social-democraţi.

„PSD ar trebui să-şi rezolve probleme, să îşi vadă de guvernare, pentru că românii au votat pentru rezultate, pentru o guvernare performantă. Românii nu au votat pentru scandaluri de partid.”, a transmis Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele a transmis un mesaj şi cu privire la posibilitatea unei remanieri.

„Din acest punct de vedere cred că aţi aflat deja opinia domnului preşedinte. Domnul preşedinte a vorbit despre faptul că atunci când persoanele aflate în funcţii importante în stat au probleme, şi ştiţi la ce cazuri mă refer, aceste persoane ar fi trebuit să se retragă sau să fie retrase de partid. Altfel, dacă ducem discuţia mai departe, este atribut