NOUL MINISTRU AL FINANTELOR IONUT MISA A FACUT UN ANUNT CLAR PE CARE L-A TRANSMIS INTR-UN COMUNICAT PRESEI:”NU DESFIINTAM PILONUL II DE PENSII,NICI NU-L NATIONALIZAM!”

Noul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, a făcut un anunţ clar în privinţa Pilonului II de pensii. Într-un comunicat remis presei Mişa a respins total ideea desfiinţării acestui pilon. Noul ministru a venit cu explicaţii complete.

„In legatura cu informatiile aparute in presa potrivit carora as fi declarat ca Guvernul are in intentie desfiintarea Pilonului II de pensii fac urmatoarele precizarii:

nu am declarat ca voi sustine desfintarea Pilonului II de pensii. Nici nu am in intentie sa fac acest lucru. Nu exista in Programul de guvernare aceasta masura

am raspuns unei intrebarii, care probabil a fost interpretata gresit, in legatura cu posibilitatea nationalatizarii Pilonului II de pensi.

Precizez inca odata, nici nu desfintam pilonul II de pensii, nici nu il nationalizam. Nici nu as fi putut sa fac o astfel de previziune, avand in vedere ca fondurile din pilonul II sunt fonduri publice, doar administratorul este privat. Nu pot fi nationaliz