O mică recomandare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Iulia scrie despre lucruri diverse
Săptămâna trecută vă vorbeam despre surprizele verii pe blog. Ele se actualizează periodic și se află ori în partea de sus a postărilor, ori în dreapta, sub descrierea profilului meu. Dacă nu puteți vedea surprizele, este posibil să fie din cauza AdBlock-ului pe care va trebui să-l puneți pe pauză.Așa că vine vara și bine ne pare, astăzi o să vă fac o recomandare, de data aceasta pentru copii. După cum vă povesteam săptămâna trecută, mi-am pus aparat dentar și vă povesteam de problema dinților înghesuiți. Ce am omis să vă povestesc e că igiena dentară este de două ori mai importantă acum cu montarea aparatului dentar. Trebuie să folosesc pe lângă clasica periuță și pastă de dinți, și ață dentară, periuță interdentară, și apă de gură.Toate astea sunt importante pentru a avea o igienă impecabilă și pentru a preveni apariția cariilor. Iar părinților le recomand să le achizițieze copiiilor

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate