O nouă ediție Sibiu Football Days, o nouă reușită pentru fotbalul juvenil sibian. 4 trofee pentru echipele sibiene

Duminică s-a încheiat o nouă ediție a Sibiu Football Days, competiție organizată pe orașul de pe Cibin de Fotbal Club Interstar. Participanții s-au bucurat de trei zile frumoase, excelente chiar pentru fotbal. La final, între premiați n-au lipsit echipele sibiene. FC Hermannstadt și-a adjudecat titlul la categoria 2006 în timp ce formațiile clubului Interstar au obținut un ”aur” la categoria 2007 și două locuri trei la cat. 2008 și 2009.
Organizatorii s-au declarat mulțumiți de amploarea competiției și au ținut să mulțumească tuturor celor prezenți: ”Timp de trei zile, de vineri până duminică, Sibiul a fost gazda fotbalului juvenil. Peste 400 de copii, înscriși la patru categorii de vârstă, s-au luptat și au apărat culorile echipelor și ale cluburilor pe care le-au reprezentat la evenimentul sportiv cofinanțat de Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu.Astfel, Sibiu

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate