O poziție 

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogul galben al lui Gondolin

Ieri cea mai mare parte a Opoziției parlamentare și-dat mâna cu cea mai mare parte a opoziției din Stradă  (cea cât de cât organizată). Dar: Cine avea nevoie de cine? Dincolo de opoziția față de pachetul de legi ale justiției, îi lega ce anume? Dincolo de bunele intenții, ce demersuri (comune sau nu) urmează a fi întreprinse, și în ce direcții? Întrebări la care, eu unul, nu am deocamdată un răspuns clar. Risc totuși să prezint câteva aspecte punctuale (unele sunt în răspăr față de bula mea din media socială dar hey, it’s just me):

1. Nimeni, dintre cei de ieri, nu este legatarul voinței celor 600.000 din februarie. Iar dacă cineva își închipuie că  este, sau pretinde că este, atunci este fie nebun fie mincinos patentat. Invocarea celor de atunci pentru o decizie la ceea ce se întâmplă azi, mi se pare nelegitimă din punct de vedere moral.

2. Strada poate ajuta politicul parlamentar, politicul parlame...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate