OMJ privind salarizarea, ultimele retusuri

  • Postat în ONG
  • la 10-01-2018 18:00
  • de FSANP
  • 183 vizualizări

Tot ieri, pentru ca-i graba mare, am discutat o ultima serie de amendamente propuse de FSNP la proiectul de OMJ privind salarizarea personalului din penitenciare in 2018 pe baza legii 153/2017 si toate OUG-urile de tranzitie adoptate pe sfarsit de an. Surprinzator, ANP insista sa introduca anumite prevederi demotivante pentru cei care nu sunt sefi in proiecte, n-am fost de acord.

Am propus deasemenea ca acele lucrari de exceptie si misiuni speciale sa fie consemnate in decizia de zi pe unitate la repartizare, asa cum se face cu orele suplimentare. Am avea in felul asta un mai bun control asupra acordarii majorarii de 50%. Propunerea a fost primita cu reticienta pe motiv ca-i greu si ca ne limitam posibilitatile de a acorda aceasta majorare.

In lista cu sporurile pentru functii de conducere agentii apareau cu 5%, am propus doua nivele 10% si respectiv 8% in functie de numarul de subordonati, s-a acceptat un singur nivel cu 10%. Pe principiul ca deseori...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate