PARTIDUL NATIONAL LIBERAL POPULAR-PPE,NOUL PDL AVAND DOCTRINA” POPULARA SAU NAZISTA”,DEVENIT O ANEXA A BINOMULUI JOHANNIS+DNA A SESIZAT CCR,PE 23 MAI 2017,CU PRIVIRE LA MODIFICARILE ADUSE DE FORUL LEGISLATIV PARLAMENTUL LA NUMIREA DIRECTORULUI DGPI,PE MOTIV CA I SE „RESTRANG ATRIBUTIILE GAULEITERULUI NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS!

Senatorii PNLP=PPE  au sesizat marți, 23 mai Curtea Constituțională cu privire la modificările aduse mecanismului de numire în funcție a directorului Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) din cadrul Ministerului de Interne, prin eliminarea avizului necesar din partea Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

 PARTIDUL NATIONAL LIBERAL POPULAR-PPE,NOUL PDL AVAND DOCTRINA” POPULARA,SAU NAZISTA” DEVENIT O ANEXA  A BINOMULUI  JOHANNIS+DNA A SESIZAT CCR,PE 23 MAI 2017,CU PRIVIRE LA MODIFICARILE ADUSE DE FORUL LEGISLATIV PARLAMENTUL LA NUMIREA DIRECTORULUI DGPI,PE MOTIV CA I SE „RESTRANG ATRIBUTIILE” GAULEITERULUI NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS!
  „Modificarea operată de majoritatea parlamentară încalcă prevederile constituționale referitoare la asigurarea securității naționale, iar pe de altă parte se înscrie într-o aborda...