PNL și USR, tot în Opoziție e!

Fapt 1: Legile prin care PSD și aliații săi temporari (ALDE, UDMR, minorități) încearcă reformarea sistemului judiciar într-un sens în care, se pare, lupta împotriva corupției și independența Justiției sunt afectate, au fost votate, în procedură de urgență, în Decembrie 2017

Fapt 2: una dintre căile de împiedecare a efectelor negative pe care aceste legi îl vor avea, este atacarea lor la Curtea Constituțională a României. În ce privește termenele până la care sesizările de neconstituționalitate pot fi depuse, Legea 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale spune:

Art.15 – (1) Curtea Constituţională se pronunţă asupra constituţionalităţii legilor înainte de promulgarea acestora, la sesizarea Preşedintelui României, a ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate