Ponturi fotbal Freiburg – Borussia Monchengladbach – Bundesliga

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Borussia Monchengladbach nu a mai castigat la Freiburg de peste 10 ani

Sursa foto: bundesliga.com

Marti, 12 decembrie, de la ora 21:30, Freiburg joaca impotriva celor de la Monchengladbach, intr-o partida programata sa se joace in runda a 16-a.

Freiburg este echipa cotata cu sansa a doua, contrar faptului ca evolueaza pe teren propriu, dar si a prestatiei bune pe care o are in aceste momente. De trei runde nu a mai pierdut aceasta, reusind ca in acest interval sa obtina doua victorii si un rezultat de egalitate. In etapa anterioara, “vulturii” au facut un meci magistral, revenind de la 0-3 in disputa cu FC Koln, reusind sa se impuna cu 4-3, gratie unor goluri inscrise de Nils Petersen in ultimele cinci minute de joc, ambele din lovitura de la 11 m. Contrar acestor rezultate, Freiburg se afla pe locul 16, cu 15 puncte, la egalitate cu prima forma...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate