Ponturi fotbal Galway – Derry City – Premier Division

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
O singura echipa a inscris in patru din ultimele cinci dueluri

Sursa foto: irishnews.com

Vineri seara, de la 21:45, pe “Terryland Park” din Galway, echipa locala joaca impotriva celor de la Derry City, intr-un duel din runda cu numarul 28 a Premier Division.

Sezonul in Premier Division se apropie tot mai repede de final, iar Galway este foarte aproape de a retrograda, avand in vedere ca ocupa locul 11, penultimul, cu 26 de puncte, avand un deficit de patru lungimi in fata celor de la Finn Harps, prima echipa aflata deasupra liniei rosii. In etapa trecuta, aceasta a facut un meci relativ bun, dupa ce a plecat cu un punct de pe terenul lui Bohemians, Cunningham marcand unicu gol al meciului, la doar 30 de secunde dupa ce a fost introdus pe teren. Faptul ca joaca pe teren propriu ar putea fi un usor atu al ei, mizand pe faptul ca 16 dintre puncte au venit in fata pr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate