Ponturi fotbal Irlanda – Danemarca – Baraj Campionatul Mondial

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Irlanda si Danemarca pleaca de la 0 dupa primul meci

Sursa foto: libertatea.ro

Marti seara, de la ora 21:45, Irlanda primeste vizita nationalei din Danemarca, in mansa retur a barajului de calificare la Campionatul Mondial. In tur a fost 0-0.

Irlanda are o sansa buna de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia, deoarece a reusit sa plece neivinsa din primul meci, insa, pe de alta parte este si foarte mare presiune. Un eventual gol primit de “alb-verzi”, ii obliga sa inscrie mai multe goluri decat adversar. De altfel, selectionata lui O’Neill sta bine in ultimele trei meciuri, partide in care nu a primit gol, reusind doua victorii si un rezultat de egalitate, toate aceste meciuri terminandu-se sub 2,5 goluri. De altfel, spectacolul a fost elementul lipsa din ultimele sase meciuri disputate de Irlanda, toate oficiale, de fiecare daca marcan...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate