Ponturi fotbal Quevilly Rouen – AC Ajaccio – Ligue 2

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
AC Ajaccio hotarata sa plece cu toate punctele

Sursa foto: goal.com

Vineri seara, de la ora 21:00, pe “Stade Lozal” se joaca Quevilly Rouen – AC Ajaccio, duel din cadrul etapei cu numarul 11 din Ligue 2.

Quevilly Rouenare un meci extrem de dificil, deoarece aceasta se afla pe penultimul loc in liga secunda din Franta, cu 5 puncte, avand de doua ori mai multe goluri primite decat numarul celor marcate. Astfel, aceasta a pierdut la pas ultimele trei meciuri consecutive, confruntari in care a contat extrem de putin, deoarece a primit de fiecare data cate doua goluri. In runda anterioara, aceasta a reusit sa inscrie, dar faptul ca  ajucat pe teren strain, in fata celor de la Niort, unde a cedat cu 1-2. Duhamel a fost singurul marcator al celor de la QUevilly Rouen. Mai mult decat atat, faptul ca joaca acasa nu I ofera deloc acel statut de favorita, dovada ca a luat pat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate